Get Adobe Flash player

Adres

B&R Security
Postbus 1240
3260 AE
OUD-BEIJERLAND
(+31) 6 10073373
info@b-rsecurity.nl

Kvk: 53119371
ND 3704

Referenties

 


 

 

Naam: oranjeverenigingheerjansdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.ovheerjansdam.nl

Bericht: Remco en Bas verzorgen al een groot aantal jaren bij ons de beveiliging van de tent tijdens het oranje bal op 30 april. Zo dra ze aanwezig zijn lopen ze een intensieve ronde om en in de tent om te kijken waar e.v. gebreken waar te nemen zijn. Als de avond loopt staan er twee man sterk bij de deur en lopen er 2 continu in de tent. De manier waar op zij met onze gasten omgaan is gewoon kwaliteit. Vriendelijk deur beleid zowel bij aankomst en vertrek . En zeker door hun kennis en vakmanschap hebben wij al jaren lang geen enkel probleem zowel in als buiten de tent. Deze jongens staan puur voor kwaliteit.

 


 

 

Naam: Mario Heeren
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: http://www.sectionjobs.nl

Bericht: De beambte van B&R security weten precies waar het in de beveiliging om draait en brengen dit perfect in de praktijk. Met grote regelmaat maken wij dus ook gebruik van hun diensten. Dit omdat zij hun vak verstaan en loyaal naar hun klanten toe zijn. Hoop in de toekomst nog veel zaken met hun te kunnen doen.

 


 

 

 

Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een referentie to te voegen!

Wanneer bovenstaande link niet werkt met uw e-mail programma, kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. handmatig uw referentie versturen.